ER SRBIJA TRAŽI KANDIDATE ZA PLAĆENU PRAKSU: Ovo su svi detalji
Praksa u Er Srbiji, Foto: AIR SERBIA

KONKURS

ER SRBIJA TRAŽI KANDIDATE ZA PLAĆENU PRAKSU: Ovo su svi detalji

Kandidati zainteresovani za plaćenu letnju praksu u Er Srbiji prijave mogu podneti putem veb sajta kompanije do 4. juna 2024. godine

Objavljeno:

Kompanija Er Srbija pokrenula je program dvomesečne plaćene prakse. Konkurs se odnosi na studente četvrte godine, studente na master studijama i sve one koji su diplomirali u proteklih šest meseci. Program počinje 1. jula, a završava se 30. avgusta 2024. godine.

"Tokom dva meseca trajanja prakse, izabrani studenti iz oblasti saobraćaja, mašinstva, ekonomije, prava, organizacionih nauka, bezbednosti i drugih srodnih fakulteta, biće u prilici da usavrše znanja stečena tokom dosadašnjih studija i da od stručnjaka zaposlenih u nacionalnoj avio-kompaniji dobiju nove veštine neophodne za struku. Kandidati zainteresovani za plaćenu letnju praksu u Er Srbiji prijave mogu podneti putem veb sajta kompanije do 4. juna 2024. godine", navode iz Er Srbije.

Učesnici Er Srbijinog programa plaćene letnje prakse simbolično nazvanog "Take off" će tokom jula i avgusta svoja znanja i veštine moći da nadograđuju u različitim organizacionim celinama srpske nacionalne avio-kompanije, među kojima su Letačka operativa, Trening za letačku operativu, Zemaljsko opsluživanje, Tehnika, Bezbednost i usklađenost, Aviation Security, Komercijala i strategija, Pravni poslovi, Finansije, Ljudski resursi, Odnosi sa državnim organima i organizacijama, i drugi.

"U Republici Srbiji postoji značajan broj visoko-obrazovnih ustanova koje školuju one profile koji su potrebni u avio-industriji. U želji da studentima završnih godina fakulteta i pre formalnog okončanja studija pokažemo kako izgleda svakodnevni rad u Er Srbiji, odlučili smo da pokrenemo program plaćene prakse. Na taj način dobijaju priliku da tokom dva letnja meseca rade u nacionalnoj avio-kompaniji i usavršavaju stručne kompetencije, za šta će ujedno biti i plaćeni. Moto naše letnje prakse je 'radi i zaradi' i zato pozivamo studente da se upoznaju sa uslovima prakse i već danas prijave. Obećavamo im dva dinamična meseca tokom kojih će se bolje upoznati sa svetom avijacije, steći važna iskustva i nezaboravne uspomene", izjavila je Milica Netković, direktorka za ljudske resurse Er Srbije.

Bonus video:

00:32

Er Srbija vratila makedonske građane iz Izraela u Skoplje

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.